Over ons

Updates

Ronald Muijs over zijn duale studie bij Tamek

Ronald Muijs, 22, begon bijna 4 jaar geleden aan zijn duale studie bij Tamek. Inmiddels heeft hij zijn hbo-diploma én premaster op zak en werkt hij naast zijn master op de controlepraktijk als Controle Assistent.

‘‘In het begin kende ik Tamek niet. Ik had diverse sollicitaties achter de rug en al deze kantoren hadden een uitgestippelde route voor mij, terwijl ik zelf nog zoekende was naar wat ik leuk zou vinden. Toen werd ik door iemand uit mijn netwerk getipt om eens te gaan praten met Tamek. Het gesprek was direct anders dan alle andere sollicitaties die ik had gevoerd. Ik mocht meekijken in alle vakgebieden om vervolgens te bepalen wat ik het leukste zou vinden. Zij lieten me vrij om mijn eigen groeipad te ontwikkelen. Zo ontdekte ik mijn passie voor de controlepraktijk.’’

 

”Ik word echt blij van mijn werk. De uitdaging en complexe opdrachten geven mij energie. Tamek is een goede leerschool voor mij.’’

 

Inmiddels zijn we vier jaar verder en is Ronald gegroeid van duaal-student naar Controle Assistent. ‘’Mijn dagen zijn heel divers. Van controles uitvoeren, contacten onderhouden met de klant tot het uitbouwen van de controlepraktijk. Ik krijg bij Tamek de vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn eigen werkweek vorm te geven.’’

 

Duaal studeren bij Tamek

Wil jij net als Ronald ook duaal studeren bij Tamek? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer. Wie weet ben jij straks ook onderdeel van ons team!

 

‘‘Blijf jezelf uitdagen. Daar heb je zelf het meeste aan, maar Tamek ook.’’