Planning & advies

Sparren, adviseren en inzichten om op te kunnen sturen. Wij zetten jou in je kracht.

Financiële planning
Fiscaal-juridisch advies
Personeel en Recht
Bedrijfsovername begeleiding

Een planning die past bij jouw levensloop. Optimaal ingericht.

Een financiële planning die aansluit op jouw levensloop is van grote waarde. Een huwelijk, echtscheiding, geboorte of overlijden. Je persoonlijke situatie zal gedurende de jaren wijzigen.

 

Met een financiële planning helpen wij jou bij het analyseren en opstellen van een plan waarin we adviseren hoe jij je pensioen, spaargeld, beleggingen, hypotheek en vermogensvorming het beste kunt inzetten binnen de huidige fiscale regelingen. Maar ook waarin de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid of een (onverwachts) overlijden geanalyseerd en geborgd zijn.

 

Jouw financieel plan wordt continu bijgesteld op basis van jouw zakelijke- en persoonlijke situatie, maar borgt ook de veranderingen in wet- en regelgeving. Zo is jouw financiële levensloop optimaal ingericht.

Een advies wat past bij jouw situatie. Dat geeft vertrouwen

Op basis van jouw cijfers en huidige situatie kijken onze fiscaal juristen of de structuur nog past bij de huidige omstandigheden. Ook in geval van bedrijfsopvolging of – beëindiging denken wij met je mee binnen de huidige fiscale faciliteiten. 

 

Een goed fiscaal-juridisch advies voor directeuren en grootaandeelhouders is van groot belang. Door jouw positie als ondernemer, directeur en werknemer kom je voor fiscaal-juridische uitdagingen te staan, maar liever niet voor verrassingen. Ben jij directeur of grootaandeelhouder? Dan helpen we je graag met deskundig advies.

Een plan op maat. Dat biedt zekerheid.

Heb je personeel of wil je een eerste medewerker aannemen? Dan komt er veel op je af. Het biedt kansen om door te kunnen groeien met je bedrijf, maar er komen ook rechten en plichten bij kijken. Denk aan arbeidsvoorwaarden, cao’s, vrije dagen, loonheffingen, verzuim en de salarisadministratie. Zaken die je als werkgever goed geregeld wilt hebben.

 

Wij helpen je bij het goed inrichten van de arbeidsvoorwaarden, het opstellen van de arbeidscontracten, het invullen van het cao-recht, maar ook bij het oplossen van problemen bij conflicten of langdurige ziekte. Onze professionals staan klaar om tot een gedegen plan te komen. 

Tot in de puntjes geregeld. Dat geeft rust.

Is er een bedrijfsovername op komst, ga je fuseren of samenwerken met een andere onderneming? Dan is dit een spannend traject waarbij het belangrijk is om op het juiste moment de juiste keuzes te maken.

 

Voor een succesvolle overname is een gedegen voorbereiding, een juiste beoordeling van de cijfers, het samenbrengen van verschillende bedrijfsculturen en het maken van duidelijke afspraken cruciaal. We voeren due diligences uit, zoeken investeerders, onderhandelen over de financiering en testen de persoonlijke voorkeuren van partijen.

We begeleiden je in het hele proces van de overname, fusie of samenwerking. Dat geeft rust.

Kennismaken?

Zoek je een samenwerkingspartner die proactief met je meedenkt? Laten we kennismaken. De koffie staat klaar!

Contact