Verwerken & controleren

Jouw financiën tot in de puntjes geregeld, wettelijk gecontroleerd én voorzien van real-time overzichten.

Financieel dashboard
Fiscale aangiftes
Samenstellen en indienen jaarrekening
Wettelijke controle jaarrekening

Inzicht en advies waar jij op kunt bouwen. Voor nu en in de toekomst.

Real-time inzicht in je financiën. Dat creëren we voor je in een financieel dashboard. Altijd toegankelijk en up-to-date met jouw administratie. Wil je eerder inzicht in je financiële situatie en niet wachten tot de jaarrekening? Dan is dit financiële dashboard een uitkomst. Met een adviseur aan jouw zijde die met jou meekijkt en meedenkt ben je daarbij altijd verzekerd van het beste advies.

Altijd verzekerd van de juiste aangiftes. Dat scheelt tijd. 

Fiscale aangiftes uitbesteden? Onze fiscalisten staan voor je klaar. Op basis van de bijgewerkte administratie kunnen wij maandelijks of per kwartaal jouw aangifte BTW verzorgen. Omdat de aangifte al volledig is ingevuld en voorzien van een betalingskenmerk, hoef jij de betaling alleen nog maar te accorderen. 

 

Daarnaast kunnen wij op basis van de volledige administratie jaarlijks de aangiften inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting voor je verzorgen. Heb je bijvoorbeeld een eenmanszaak of VOF, dan volstaat meestal een aangifte plus waarbij de cijfers van jouw onderneming in de bijlage van de aangifte inkomstenbelasting worden opgenomen.

Wil je toch liever meer inzicht? Dan zorgen we voor een complete jaarrekening. Voor de besloten vennootschappen staan onze professionals klaar om de aangifte vennootschapsbelasting voor je te verzorgen. 

Op tijd en compleet ingediend. Dat is gemak.

Wil je het samenstellen en indienen van de jaarrekening uitbesteden aan een professional? Dan ben je bij Tamek aan het juiste adres. Onze accountants stellen op basis van de door jou aangeleverde informatie een jaarrekening op die voldoet aan de wettelijke voorschriften, zowel qua inhoud als vorm. De jaarrekening bevat een balans, een uitgebreide winst- en verliesrekening en een toelichting op deze twee onderdelen. Zo voldoe jij altijd aan de wettelijke eisen. 

 

De jaarrekening geeft je inzicht in de financiële situatie van je bedrijf. Het laat zien wat je het afgelopen jaar hebt gedaan, maar ook waar je het komende jaar naar toe wilt. Met een vaste accountant als aanspreekpunt zorgen wij voor een gesprekspartner die jou begrijpt. Korte lijnen, daar houden wij van. 

Onafhankelijke controles. Daar kun jij op vertrouwen.

Is jouw onderneming wettelijk controleplichtig? Dan kan Tamek jouw jaarrekening volgens de wettelijke standaarden controleren. Zo kunnen jij en externe belanghebbende erop vertrouwen dat de jaarrekening de financiële positie van jouw onderneming correct weergeeft. 

 

Onze professionals leveren kwaliteit, zijn professioneel en kunnen de controles flexibel op elke locatie uitvoeren. Met een duidelijk voorafgaand besproken stappenplan en transparantie binnen het proces leveren wij onafhankelijke controles die de wet- en regelgeving waarborgen. Daarbij hebben onze professionals ervaring binnen diverse sectoren, zodat wij altijd de juiste taal spreken. Wel zo handig!

Kennismaken?

Zoek je een samenwerkingspartner die proactief met je meedenkt? Laten we kennismaken. De koffie staat klaar!

Contact