Maatschappelijk betrokken

Wij voelen ons nauw betrokken bij onze omgeving. Daarom dragen wij graag ons steentje bij aan lokale evenementen, verenigingen en (internationale) stichtingen.

Stichting Sampark
Stichting Bali Care Foundation
Botterstichting
Ambassadeur MKB Zwolle
Tamek springkussen

Stichting Sampark

Stichting Sampark verzorgt projecten en initiatieven in India die zich richten op het bestrijden van analfabetisme en armoede in de stad en het platteland. Ze zorgen voor scholing, maar ook dat kinderen daadwerkelijk naar school kunnen. Met een jaarlijkse bijdrage dragen wij bij aan het bestrijden van armoede in India.

Januari 2017 beklom Bianca Boogerd samen met zeven andere dames de Kilimanjaro. In totaal haalden zij €120.000 euro op voor Stichting Sampark. Inmiddels is dit geld gebruikt om een nieuwe school te bouwen.

Stichting Bali Care Foundation

Stichting Bali Care Foundation gaat de onderwijsstrijd aan in Bali. Wij helpen als donateur mee om kinderen op Bali naar school te kunnen laten gaan en te voorzien van een schooluniformen- en boeken. Zo krijgen kinderen perspectief op de toekomst.

Botterstichting

Wij zijn donateur van de Botterstichting Elburg. Met een jaarlijkse bijdrage helpen wij bij het behoud van het historische vissersleven in Elburg. Zo geven wij de historie uit de regio door aan de generatie na ons.

Ambassadeur MKB Zwolle

Vanuit Tamek vinden wij het belangrijk dat belangen van ondernemers worden behartigd, maar ook dat er een goed ondernemersklimaat heerst in de regio Zwolle. Daarom heeft Tamek zich als ambassadeur aangesloten bij MKB Zwolle.

Tamek springkussen

Het Tamek springkussen. Het welbekende vermaak van de regio. Dit springkussen stellen wij gratis ter beschikking aan onze klanten en relaties voor evenementen. Wil je gebruik maken van dit springkussen? Mail dan naar zwartsluis@tamek.nl.