Over ons

Updates

John, Bianca en Esther aan het woord

Wij zijn John Mondria, Bianca Boogerd en Esther Buitendijk en wij heten jou, als directie van Tamek, van harte welkom op onze website.

Tamek bestaat inmiddels ruim dertig jaar en daar zijn wij trots op! Op 1 januari 1990 is door de samenvoeging van vier accountantskantoren uit Kampen, Urk, Zwartsluis en Zwolle Tamek Accountants & Belastingadviseurs ontstaan. Driek de Goede en Jan Albert Visscher bedachten samen de naam Tamek dat staat voor Totaal Advisering Midden En Kleinbedrijf. Inmiddels is Tamek een begrip in de wijde regio.

Een opvallend item in ons logo is het klavertje vier dat al sinds 1990 bestaat. De achterliggende gedachte van het klavertje is dat je, ook al ben je nog zo goed in je werk, je altijd een beetje geluk nodig hebt. Voor ons heeft geluk te maken met het hebben van voldoening, vrijheid en vertrouwen. Het vloeit voort uit het hebben van balans. En, laten wij nou net verstand hebben van balansen.

Tamek is een mooie organisatie. Precies groot genoeg om alle facetten van het accountants – en belastingadvieskantoor te kunnen bieden, en precies klein genoeg om zichzelf te kunnen zijn én te blijven. Die eigen identiteit vinden wij belangrijk en willen we heel graag behouden. We gaan niet voor groei in kwantiteit, maar maken doelbewust de keuze voor kwaliteit. Kwaliteit leidt tot voldoening, en voldoening vervolgens…. Precies, tot geluk.

Bij kwaliteit hoort het investeren in cursussen en opleidingen om onze medewerkers met de juiste tools hun werk te laten doen. Onze medewerkers zijn namelijk onze belangrijkste assets en daar gaan wij dan ook zorgvuldig mee om. Wij streven een goede balans na voor onze mensen waarbij hen structureel overvragen en laten overwerken niet past. Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen wel, en dat is exact wat wij herkennen in onze mensen.

Wij mogen van geluk spreken; het werk voor Tamek, voor onze cliënten en relaties geeft ons veel voldoening en dat maakt dat we streven naar het beste voor onze cliënten. Dat maakt ons trots!

Samen met onze mensen staan we graag voor je klaar.

Directie Tamek,

John, Bianca en Esther