Nieuws
U bent hier: Home / Nieuws / Mateboer, Meester & Kuiper Accountants & Belastingadviseurs gaat samenwerking aan met Tamek Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Mateboer, Meester & Kuiper Accountants & Belastingadviseurs gaat samenwerking aan met Tamek Accountants & Belastingadviseurs B.V.


Middels deze extra nieuwsbrief brengen wij u graag op de hoogte van het feit dat Tamek Accountants & Belastingadviseurs B.V. te Kampen per 1 oktober 2019 een samenwerking aan gaat met Mateboer, Meester & Kuiper Accountants & Belastingadviseurs. Wij verwachten met deze samenwerking onze dienstverlening binnen Kampen nog verder te kunnen optimaliseren.

Tamek Accountants & Belastingadviseurs heeft de kwaliteit van haar dienstverlening, een creatieve aanpak tezamen met de persoonlijke contacten en korte lijnen hoog in het vaandel staan. Toen Mateboer, Meester & Kuiper Accountants & Belastingadviseurs in de huidige, veranderende accountancywereld besloot de samenwerking te zoeken met een grotere partij, vond zij in Tamek al snel een partner waar zij haar kernwaarden in herkende. De samenwerking was dan ook snel beklonken. Wij gaan er vanuit dat de beide kantoren elkaar versterken en dat wij gezamenlijk nog beter kunnen inspelen op ontwikkelingen op onder andere het gebied van regelgeving, arbeidsmarkt en automatisering.

Voorlopig blijven beide vestigingen in Kampen volledig operationeel. U bent dus nog steeds welkom op het u vertrouwde adres. Ook de telefoonnummers en mailadressen wijzigen niet.

Wij zijn blij met deze samenwerkingspartner en verwachten een soepele samenwerking waarbij u als klant uiteraard centraal blijft staan.