Maatschappelijk ondernemen
U bent hier : Home / Over ons / Maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijk ondernemen

Tamek draagt graag haar steentje bij aan een betere maatschappij en doet ook haar best om zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit doen wij op velerlei manier, bijvoorbeeld in ons personeelsbeleid en materiaalgebruik, maar ook in ons wagenpark en huisvesting.

Om onze betrokkenheid te tonen in onze directe omgeving steunen wij lokale evenementen, verenigingen en stichtingen door middel van faciliteiten, menskracht, kennis of geld beschikbaar te stellen. In ruil hiervoor vragen wij een commerciële tegenprestatie, zoals het plaatsen van een reclamebord of andere uiting. Dit doen we niet alleen om onze naamsbekendheid te vergroten, maar ook omdat wij graag willen samenwerken met onze omgeving. Wij kiezen er voor om geen dure reclamecampagnes te doen, maar om onze beschikbare middelen in te zetten om lokaal actief en zichtbaar te zijn.

Een aantal voorbeelden van goede doelen die wij steunen zijn:

- Stichting Sampark

De doelstelling van deze stichting is het ondersteunen van projecten en andere initiatieven in India die zich richten op het bestrijden van analfabetisme, het bestrijden van armoede in de stad en op het platteland en het aanbieden van scholing.

- Ronald McDonald Business Breakfastclub

Het doel van deze club is het ondersteunen van het Ronald McDonald Huis Zwolle. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in de Isala klinieken.

Als laatste hebben wij een eigen "Tamek springkussen". Dit springkussen stellen we gratis ter beschikking aan onze klanten en relaties voor evenementen. Wilt u gebruik maken van ons springkussen? Stuur dan een mail naar zwartsluis@tamek.nl.