Nieuws
U bent hier: Home / Nieuws / Column – Het hart op de juiste plek!

Column – Het hart op de juiste plek!

Wij zijn John Mondria en Bianca Boogerd en heten u als directie van Tamek van harte welkom op onze vernieuwde site.

Tamek viert in 2015 haar 25-jarig bestaan, een jubileum waar we als organisatie trots op mogen zijn.

Afgelopen tijd hebben we gefilosofeerd op welke manier we hier aandacht aan willen besteden, maar ook hoe we onze organisatie de komende jaren willen neerzetten en presenteren.

In dat licht zijn we gaan nadenken over de uitstraling van ons bedrijf en de media die daar bij horen. In eerste instantie waren we van mening dat onze website wel een upgrade kon gebruiken, maar gedurende het traject zijn we meerdere zaken tegen gekomen waarbij we uiteindelijk toch hebben gekozen voor verandering.

Op 1 januari 1990 is door de samenvoeging van een aantal verschillende kantoren Tamek Groep ontstaan. We hebben ons afgevraagd of we onze naam zouden moeten aanpassen en op welke wijze. Voor ons stond wel meteen vast dat de naam Tamek moest blijven! Deze naam is een begrip in de wijde regio en is ooit bedacht door Driek de Goede, één van de oprichters van Tamek Groep. Wij hebben het besluit genomen Tamek Groep te wijzigen in het kortere, maar krachtige, Tamek.

Tamek stond, staat en blijft staan voor Totaal Advisering Midden – en Kleinbedrijf.

Een opvallend item in het oude logo was het klavertje vier. Ooit ontstaan met de gedachte dat je nog zo goed kunt zijn in je werk, je hebt ook altijd een beetje geluk nodig. Tamek bestaat inmiddels 25 jaar, maar wij zijn als directie wel van mening dat dit motto nog steeds van toepassing is. Daarom hebben wij het klavertje vier in opgefriste vorm opgenomen in ons vernieuwde logo.

Tamek is een mooie organisatie, waarbij wij precies groot genoeg zijn om alle facetten van het accountants – en belastingadvieskantoor te kunnen bieden, maar precies klein genoeg om lekker onszelf te kunnen zijn. Die eigen identiteit willen we heel graag behouden. We gaan niet voor groei in kwantiteit, want kwaliteit moet bij ons leidend zijn.

Zo willen wij, met onze gewaardeerde medewerkers, cliënten en relaties, de toekomst ingaan.

Wij zijn heel erg blij met het uiteindelijke resultaat, zoals u dat kunt zien op deze site. De naam is gebleven, het logo heeft een mooie warme kleur en de tekst past bij Tamek: met het hart op de juiste plaats rekenen wij en rekent u op ons! Wij gaan vol vertrouwen de komende 25 jaar tegemoet!

Namens directie Tamek,
John en Bianca